Cele mai bune Shitcoins de cumpărat în 2024

În lumea criptomonedelor, termenul „shitcoin” este adesea folosit pentru a descrie monedele digitale care nu au o utilitate clară sau o valoare intrinsecă. Acestea sunt adesea asociate cu meme coins și sunt de obicei gestionate de fondatori anonimi. Cu toate acestea, în ciuda lipsei de utilitate, shitcoins pot genera randamente uriașe, mai ales atunci când hype-ul și FOMO (Fear of Missing Out) intră în joc. Acest raport va explora cele mai bune shitcoins de cumpărat în 2024, bazându-se pe factori precum capitalizarea de piață, potențialul de creștere și disponibilitatea pe bursele de criptomonede.

Cele mai bune Shitcoins de cumpărat în 2024

1. PlayDoge (PLAY)

PlayDoge este un shitcoin inspirat de jocurile P2E (Play-to-Earn) din anii ’90 și a strâns peste 550.000 de dolari în presale. Acesta operează pe rețeaua BNB și are potențialul de a obține o listare pe bursa Binance în viitor. PlayDoge se remarcă prin tematica sa nostalgică și prin comunitatea activă care susține proiectul. Deși este un shitcoin, PlayDoge are un potențial semnificativ de creștere datorită interesului crescut pentru jocurile P2E și pentru token-urile de divertisment.

2. Sealana

Sealana este un alt shitcoin promițător, care a strâns peste 15 milioane de dolari de la investitorii din presale. Acesta își propune să devină cel mai mare meme coin pe rețeaua Solana, înlocuind dogwifhat, care a avut o valoare maximă de peste 4 miliarde de dolari. Sealana are un potențial de creștere de peste 260x, ceea ce ar însemna 260.000 de dolari pentru fiecare 1.000 de dolari investiți. Cu toate acestea, riscurile sunt mari, iar diversificarea este esențială atunci când investiți în shitcoins.

3. WienerAI

WienerAI este un shitcoin care se concentrează pe integrarea inteligenței artificiale în ecosistemul său. Deși detaliile despre acest proiect sunt limitate, WienerAI a atras atenția investitorilor datorită potențialului său de a combina tehnologia AI cu criptomonedele. Acest lucru ar putea oferi un avantaj competitiv și ar putea atrage mai mulți investitori pe termen lung.

4. Dogecoin (DOGE)

Dogecoin este probabil cel mai cunoscut shitcoin și a fost creat în decembrie 2013 de Billy Markus și Jackson Palmer. Deși a fost inițial creat ca o glumă, Dogecoin a ajuns să aibă o capitalizare de piață de miliarde de dolari. Numele său este un tribut adus faimosului meme „doge”, iar brandingul său se bazează pe imaginea virală a unui câine din rasa Shiba Inu. Dogecoin este considerat un „safe bet” în lumea shitcoins datorită popularității sale și a susținerii publice din partea unor personalități precum Elon Musk.

5. Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu este un alt shitcoin popular, creat ca un rival al Dogecoin. A fost lansat în 2020 și a câștigat rapid popularitate datorită mișcărilor sale de preț volatile și a comunității sale active de fani. Shiba Inu are o capitalizare de piață semnificativă și este disponibil pe majoritatea burselor de criptomonede, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru investitorii care caută expunere la meme coins.

6. FLOKI

FLOKI este un shitcoin inspirat de personajul Floki din serialul „Vikings”. Acesta a fost creat în 2021 și a câștigat popularitate datorită brandingului său unic și a comunității active. FLOKI are un potențial de creștere semnificativ, mai ales dacă reușește să atragă mai mulți investitori și să își extindă utilitatea. De asemenea, FLOKI a creat un joc P2E numit „Valhalla”, unde jucătorii pot câștiga token-uri FLOKI pentru participarea la bătălii și explorări.

7. Bonk (BONK)

Bonk este un shitcoin care a devenit popular în 2021 datorită ofertei sale unice de a recompensa deținătorii pentru holding. Bonk are un sistem de buyback și burn care tinde să crească prețul pe termen lung. De asemenea, Bonk este un token de reflection, ceea ce înseamnă că deținătorii primesc automat mai multe token-uri în portofoliul lor pe măsură ce tranzacționează. Acest mecanism de recompensare a deținătorilor face ca Bonk să fie o opțiune atractivă pentru investitorii pe termen lung.

8. Dogelon Mars (ELON)

Dogelon Mars este un shitcoin creat în 2021, similar cu Dogecoin, dar numit după planeta Marte. Acesta are o comunitate activă de fani și are potențialul de a crește în popularitate în 2024, dacă poate atrage mai mulți investitori. Brandingul său unic și asocierea cu explorarea spațială îl fac o opțiune interesantă pentru investitorii care caută ceva diferit pe piața shitcoins.

9. EverGrow Coin (EGC)

EverGrow Coin este un shitcoin care a fost creat în 2021 și este folosit pentru a recompensa deținătorii pentru holding. EverGrow Coin are un sistem de buyback și burn care tinde să crească prețul pe termen lung și este, de asemenea, un token de reflection. Acest mecanism de recompensare a deținătorilor face ca EverGrow Coin să fie o opțiune atractivă pentru investitorii pe termen lung, mai ales dacă proiectul reușește să își extindă utilitatea și să atragă mai mulți investitori.

10. Baby Doge Coin (BabyDoge)

Baby Doge Coin este un fork al Dogecoin creat în 2021. Se diferențiază de Dogecoin prin faptul că are un supply total mai mic și o taxă de tranzacționare mai mare care este redistribuită către deținători. Acest mecanism de redistribuire face ca Baby Doge Coin să fie o opțiune atractivă pentru investitorii care doresc să obțină recompense pasive pentru holding. De asemenea, Baby Doge Coin are o comunitate activă de fani, ceea ce îi conferă un potențial de creștere semnificativ.

11. Monacoin (MONA)

Monacoin este un shitcoin japonez creat în 2013. Este unul dintre cele mai vechi shitcoins din lume și a câștigat popularitate în Japonia datorită imaginii sale de monică. Monacoin are o comunitate activă de fani și este disponibil pe majoritatea burselor de criptomonede, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru investitorii care caută expunere la shitcoins cu o istorie îndelungată.

12. ApeCoin (APE)

ApeCoin este un shitcoin creat în 2022 de către Yuga Labs, creatorii Bored Ape Yacht Club. ApeCoin este folosit pentru a susține proiectul Bored Ape Yacht Club și are potențialul de a se dezvolta într-o platformă de metaverse de succes. Brandingul său unic și asocierea cu unul dintre cele mai populare proiecte NFT fac ca ApeCoin să fie o opțiune atractivă pentru investitorii care caută expunere la metaverse și la token-urile NFT.

Concluzie

Investiția în shitcoins este extrem de riscantă, dar poate oferi randamente semnificative pentru cei care sunt dispuși să își asume riscuri. Cele mai bune shitcoins de cumpărat în 2024 includ PlayDoge, Sealana, WienerAI, Dogecoin, Shiba Inu, FLOKI, Bonk, Dogelon Mars, EverGrow Coin, Baby Doge Coin, Monacoin și ApeCoin. Aceste monede au potențialul de a genera randamente uriașe, mai ales dacă reușesc să atragă mai mulți investitori și să își extindă utilitatea. Cu toate acestea, este esențial să faceți propriile cercetări și să diversificați portofoliul pentru a minimiza riscurile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *